Home > JUBILEUMBOEK > Ondernemersklankbord, 30 jaar praktijk
30 jaar Ondernemersklankbord (kaft)
JUBILEUMBOEK

Ondernemersklankbord, 30 jaar praktijk

Het ging om de groei van de werkgelegenheid. Het idee dat de grondlegger van Stichting Ondernemersklankbord voor ogen stond, was eigenlijk heel simpel.

Laat managers, technici en specialisten uit het grootbedrijf hun kennis belangeloos ter beschikking stellen van het midden- en kleinbedrijf door ondernemers te helpen met technisch innoveren en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hierdoor krijgen deze bedrijven meer bestaanszekerheid. En door hun mogelijke groei behouden ze niet alleen arbeidsplaatsen maar creëren ze ook meer en meer nieuwe arbeidsplaatsen. Dit idee werd samengevat onder de noemer: groot helpt klein.

Inmiddels is dit idee van Prof.ing. Jan Klevering uitgegroeid tot een onafhankelijke non-profitorganisatie die met driehonderd adviseurs zich belangeloos inzet voor drieduizend ondernemers per jaar.

Voor dit jubileumboek van Ondernemersklankbord deed ik archiefwerk, de interviews, de fotografie en schreef ik de teksten. Tevens schreef ik hun folders en artikelen voor hun magazine.

 

 

30 jaar Ondernemersklankbord (binnenwerk)Folders Ondernemersklankbord

Vormgeving Elsbeth Horneman.