van Lier over

Journalist, interviewer, tekstschrijver, eindredacteur, arbeid- en organisatiesocioloog.

Sinds 1997 werk ik als zelfstandig journalist.

Geïnteresseerd in wat mensen en organisaties drijft en wat hun behoeften zijn. Nieuwsgierig naar innovaties, trends en ontwikkelingen binnen de maatschappij, de zorg- en welzijnssector en naar nieuwe vormen van werk en ondernemen.

Ik schrijf zowel voor vakbladen als voor organisaties die zich duidelijker willen profileren en de relatie met hun doelgroep of klanten willen versterken. Bijvoorbeeld via jaarverslagen, boekjes, artikelen, nieuwsbrieven, magazines, folders, filmpjes, websites. Uitgaven voor zowel een breed als gespecialiseerd publiek.

Mij inleven in de wensen van een breed scala aan opdrachtgevers ben ik gewend. Keer op keer lever ik maatwerk. Van nature vraag, luister en vraag ik door. Nieuwsgierig met oog voor detail, enthousiast, betrokken, met kennis van zaken en vertrouwd met projectmatig werken.

Op Lauriergracht 116M in Amsterdam heb ik mijn vaste werkplek. Hier en daarbuiten werk ik regelmatig samen met andere creatieve ondernemers zoals journalisten, grafisch ontwerpers, fotografen, filmmakers en illustratoren. Door deze samenwerking maken wij gebruik van elkaars expertise en kan ik het hele traject leveren: van concept tot eindproduct.

Op deze site staan enkele voorbeelden van mijn werk.